Economie  | Harta site | Contact
Orasul Galati
Conducere
Administratie Publica
Transcrieri acte
Relatii cu publicul
Taxe si impozite
Legea 544
Harti
Proiecte Europene
Raport primar
Ultimele articole
Utilizatori on-line
Numar persoane on-line : 4
ANUNT LICITATIE !!
  Primaria Municipiului Galati organizeaza licitatie publica cu oferta in plic pentru atribuirea de licente de ocupare a domeniului public pentru 15 amplasamente, aprobate prin dispozitia primarului, dupa cum urmeaza
 • Str. G. Cosbuc, zona Cimitir Eternitatea - 4 amplasamente comercializare flori
 • Zona Cimitir Sfantul Lazar - 3 amplasamente comercializare flori
 • Complex Comercial Tiglina I - 1 amplasament comercializare flori
 • B-dul Traian Vuia, Micro 38 - 1 amplasament comercializare flori
 • Faleza Inferioară - 2 amplasamente comercializare produse zaharoase/patiserie
  - 2 amplasamente comercializare bauturi racoritoare/sucuri
 • Str. V. Alecsandri, zona acces Gradina Publica - 2 amplasamente pentru comercializare inghetata.
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Anunt licitatie.
Anunt de participare !!
  Consiliul Local al Municipiului Galati face cunoscuta intentia de a deschide procedura privind finantarea din bugetul local a programelor sportive initiate de catre organizatiile sportive, in baza Legii nr. 69/2000 a educatiei fizice si sportului, cu modificarile si completarile ulterioare, a Ordinului Ministerului Tineretului si Sportului nr. 664/2018 privind finantarea din fonduri publice a proiectelor si programelor sportive, cu modificarile si completarile ulterioare, a Legii administratiei publice locale nr. 215/2001, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si a H.G. nr. 1447/2007 privind aprobarea Normelor financiare pentru activitatea sportiva.
  Accesul la fonduri publice in vederea acordarii finantarilor de catre Consiliul Local al Municipiului Galati se face in conformitate cu HCL nr. 139/28.03.2019.
  Bugetul alocat finantarilor pentru programele sportive initiate de organizatiile sportive asa cum sunt enumerate in Legea nr. 69/2000 a educatiei fizice si sportului, cu modificarile si completarile ulterioare, este de 1.500.000 lei.
  Dosarele cu documentatia pentru finantare vor fi depuse la Registratura municipiului Galati pana la data de 15.05.2019.
  Informatii suplimentare se pot obtine de la Directia Relatii Publice si Managementul Documentelor, Serviciul Invatamant, Cultura, Turism, Sport, Culte, Sanatate si Evenimente-Compartiment Sport din cadrul Primariei municipiului Galati, Strada Domneasca nr.54, Camera 213, email: Compartiment Sport, telefon: 0236-307-780.
  Dosarele cu documentatia pentru finantare vor cuprinde urmatoarele: Cerere de finantare, Declaratie pe propria raspundere , Bugetul de venituri si cheltuieli , Raport de evaluare intermediar, Declaratie impartialitate, Adresa de inaintare a raportului final.
Anunt de participare la licitatie !!
  Primaria municipiului Galati organizeaza in data de 21.05.2019 licitatie publica, cu strigare, pentru vanzarea unui imobil cu destinatia de spatiu medical, proprietatea privata a municipiului Galati, situat in str. Gheorghe Asachi nr. 11, ap. 7, et. I.
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Anunt licitatie publica.
Anunt de participare la licitatie !!
  Primaria municipiului Galati organizeaza in data de 14.05.2019, ora 13:00 licitatie publica, cu strigare, pentru vanzarea unui imobil cu destinatia de spatiu medical, proprietatea privata a municipiului Galati, situat in str. Gheorghe Asachi nr. 11, ap. 13, et. I.
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Anunt licitatie publica.
Anunt public!!
  Primaria Municipiului Galati pune la dispozitia persoanelor interesate Raportul privind obligatiile de serviciu public de transport local de calatori in Municipiul Galati conform Regulamentului (CE) nr. 1370/2007 privind serviciile publice de transport feroviar si rutier de calatori.
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Raport.
Anunt de participare la licitatie publica !!
  Primaria Municipiului Galati organizeaza licitatie publica, cu oferta in plic, pentru inchirierea unui teren arabil, in suprafata de 35.957 mp. Terenul se inchiriaza in vederea valorificarii din punct de vedere economic si pentru atragerea de fonduri la bugetul local, destinatia acceptata fiind cea de teren agricol.
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Anunt licitatie
Anunt public!!
  Prin cererea inregistrata la Primaria Muncipiului Galati cu nr. 24531/19.03.2019 S.C. RCS & RDS S.A., cu sediul in Bucuresti, Sector 5, str. Dr. Staicovici nr.75, Cladire Forum 2000 Et.2, a solicitat emiterea autorizatiei de construire pentru investitia: Canalizatie subterana pentru amplasarea de retele de comunicatii - Zona I.C. FRIMU.
  Nu se poate estima data inceperii lucrarilor, intrucat sunt necesare completari/modificari ale documentatiei tehnice.
Transparenta veniturilor salariale !!
  Primaria municipiului Galati pune la dispozitia persoanelor interesate "Lista drepturilor salariale ale personalului din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Galati si din cadrul serviciului public comunitar local de evidenta a persoanelor Galati" intocmita conform art. 33 alin. (1) din Legea nr. 153/30.09.2017.  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Lista drepturi salariale sau Erata - Lista drepturi salariale, Lista drepturi salariale 31.03.2018, Lista drepturi salariale 30.09.2018, Lista drepturi salariale 31.03.2019.
Anunt important !!
  Conform ORDIN nr. 1.069/28.07.2016 privind aprobarea unor formulare tipizate privind impozitele si taxele locale, persoanele care instraineaza/dobindesc un mijloc de transport, sint obligate sa completeze formularul tipizat.
  Acest formular se poate gasit in sectiunea FORMULARE ONLINE de site-ul nostru sau facand click pe urmatorul link: CONTRACT DE INSTRAINARE – DOBANDIRE.
ANUNT IMPORTANT !!
  Impozitele si taxele locale se pot achita on-line pe www.ghiseul.ro pe baza de user si parola.  Userul si parola se pot obtine direct prin inregistrarea in site-ul www.ghiseul.ro.
 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale in data : 22/05/2019

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4,5) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

 

Anunt public !!

Postat de Administrator la data : 22/05/2019

  Avand In vedere faptul ca in perioada 23.05.2019 ora 06.00 - 26.05.2019 ora 10.00, pe stadionul "Nicolae Rainea" (fostul stadion Dunarea) va avea loc organizarea unor activitati de comert stradal pe esplanada din fata Salii Sporturilor si desfasurarea superconcertului Forza ZU, Primaria municipiului Galati aduce la cunostinta cetatenilor urmatoarele:
 • circulatia rutiera va fi restrictionata pe strazile Savinesti si Stadionului, traficul rutier urmand a fi deviat catre strada Brailei, respectiv B-dul. Marea Unire si str. Closca; (Restrictionare trafic)
 • participantii la eveniment, care vin din alte localitati, vor putea sa parcheze autoturismul in parcarea de la plaja "Dunarea";
 • autovehiculele cu masa maxim autorizata mai mare de 3,5t, care vor dori sa ajunga la punctul "Trecere Bac", vor fi directionate pe traseul Drumul de Centura - str. Combinatului - Prelungirea Brailei - str. Closca - Trecere Bac.

 

Anunt mediu !!

Postat de Administrator la data : 22/05/2019

  Municipiul Galati anunta publicul asupra luarii deciziei etapei de incadrare fara evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul "Reparatii curente sistem rutier/Refacere sistem rutier Strada Brailei - sector IV - intre B-dul George Cosbuc si Strada Rosiori", propus a fi amplasat in municipiul Galati, str. Brailei (Sector IV - intre B-dul George Cosbuc si Strada Rosiori).
  Decizia A.P.M. Galati, precum si informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul A.P.M. Galati, str. Regiment 11 Siret nr.2, jud. Galati si la sediul Primariei Municipiului Galati, str. Domneasca nr. 54, judetul Galati, in zilele de luni - joi intre orele 09:00 - 15:00 si vineri intre orele 09:00 - 13:00, precum si la urmatoarea adresa de internet A.P.M. Galati.
  Observatiile/contestatiile publicului se primesc la sediul A.P.M. Galati, str. Regiment 11 Siret nr.2, jud. Galati in termen de 10 zile de la publicarea pe paginea de internet a A.P.M. Galati.

 

Anunt mediu !!

Postat de Administrator la data : 22/05/2019

  Municipiul Galati anunta publicul asupra luarii deciziei etapei de incadrare fara evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul "Reparatii curente sistem rutier/Refacere sistem rutier Strada Brailei - sector II - intre str. Frunzei si Inel Rocada", propus a fi amplasat in municipiul Galati, str. Brailei (Sector II - intre str. Frunzei si Inel Rocada).
  Decizia A.P.M. Galati, precum si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul A.P.M. Galati, str. Regiment 11 Siret nr.2, jud. Galati si la sediul Primariei Municipiului Galati, str. Domneasca nr. 54, judetul Galati, in zilele de luni - joi intre orele 09:00 - 15:00 si vineri intre orele 09:00 - 13:00, precum si la urmatoarea adresa de internet A.P.M. Galati.
  Observatiile/contestatiile publicului se primesc la sediul A.P.M. Galati, str. Regiment 11 Siret nr.2, jud. Galati in termen de 10 zile de la publicarea pe paginea de internet a A.P.M. Galati.

 

Anunt mediu !!

Postat de Administrator la data : 22/05/2019

  Municipiul Galati anunta publicul asupra luarii deciziei etapei de incadrare fara evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul "Reparatii curente sistem rutier/Refacere sistem rutier Strada Brailei - sector I - intre sens giratoriu Catusa si str. Frunzei", propus a fi amplasat in municipiul Galati, str. Brailei (Sector I - intre sens giratoriu Catusa si str. Frunzei).
  Decizia A.P.M. Galati, precum si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul A.P.M. Galati, str. Regiment 11 Siret nr.2, jud. Galati si la sediul Primariei Municipiului Galati, str. Domneasca nr. 54, judetul Galati, in zilele de luni - joi intre orele 09:00 - 15:00 si vineri intre orele 09:00 - 13:00, precum si la urmatoarea adresa de internet A.P.M. Galati.
  Observatiile/contestatiile publicului se primesc la sediul A.P.M. Galati, str. Regiment 11 Siret nr.2, jud. Galati in termen de 10 zile de la publicarea pe paginea de internet a A.P.M. Galati.

 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale in data : 21/05/2019

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4,5) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale in data : 20/05/2019

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4,5) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

 

Anunt concurs recrutare !!

Postat de Administrator la data : 17/05/2019

  Primaria municipiului Galati organizeaza concurs de recrutare pentru ocupare a patru functii publice de executie vacante din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Galati.
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Anunt recrutare.

 

Anunt public !!

Postat de Administrator la data : 17/05/2019

  Avand in vedere lucrarile edilitare ce se vor executa pe str. Domneasca si str. Navelor si care vor afecta traficul rutier, aducem la cunostinta cetatenilor urmatoarele:
  - in data 18.05.2019, intervalul orar 08.00 – 16.00 traficul rutier va fi restrictionat deoarece se vor executa lucrari pe str. Domneasca, la intersectia cu str. Navelor, ruta ocolitoare propusa fiind str. Brailei - str. Domneasca - str. Universitatii - str. Al. I. Cuza - str. Egalitatii - str. Navelor.
   Traseele 10, 15, 24, 29 si 34 vor fi deviate pe str. Traian - B-dul Marea Unire - str. Portului, tur - retur;

  - in intervalul 20.05.2019 - 22.05.2019 se vor executa lucrari pe str. Navelor, pe sensul de mers dinspre str. Egalitatii catre str. Domneasca, circulatia rutiera urmand a se defasura pe un singur sens.

 

Anunt public !!

Postat de Administrator la data : 17/05/2019

  In temeiul art. 49 din Legea nr. 215/2001 privind administratia publica locala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, Secretarul municipiului face public urmatorul anunt: " Hotararile Consiliului Local Galati adoptate in sedinta ordinara din 24.04.2019 au fost aduse la cunostinta publica prin afisarea pe site la data de 17.05.2019 ".
  Pentru vizualizarea acestor hotarari puteti accesa urmatorul link: Hotarari.

 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale in data : 16/05/2019

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4,5) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale in data : 14/05/2019

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4,5) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

 

Anunt public !!

Postat de Administrator la data : 13/05/2019

  Primaria municipiului Galati informeaza ca, in perioada 13.05.2019 - 19.05.2019, efectueaza, prin intermediul Serviciului Public Ecosal, a doua etapa de dezinsectie la sol.
  Se va actiona in urmatoarele zone: Faleza Inferioara, Faleza Superioara, Gradina Publica, Parcul Rizer, Parcul "Closca", Parcul C.F.R., Parcul Libertatii, Parcul Viva, Oraselul Copiilor, Parc Turn TV, Parc Selgros, Parc 13 Iunie, Parc Gheorghe Asachi, Parc J5, Parc ANL Micro 13, Parc ANL Gara, Parc zona Prefectura, Parc Parfumul Teilor, Parc Elice, Parc Studenti, Parc R1-R4, Parc Tiglina I/VIP, Parc Complex Francezi, Parc zona "Barladeanu", Parc Unicom, Parc Micro 39 - aferent Aleea Comertului, Parc Patinoar, Parc cartier Barbosi, Parc ANL Dimitrie Cantemir.
  Substanta folosita: Solfac, este biodegradabila si are efect asupra insectelor daunatoare zburatoare si taratoare, inclusiv asupra capuselor. Insecticidul nu este inflamabil si nu lasa urme vizibile dupa aplicare.
  Programul poate fi decalat in cazul in care conditiile meteo nu permit desfasurarea in bune conditii a dezinsectiei.

Ultimele hotarari ale consiliului local
 • HCL 210 privind : Modificarea HCL nr. 6/05.07.2016 privind organizarea comisiilor de specialitate ale Consiliului Local al Municipiului Galati, cu modificarile si completarile ulterioare
 • HCL 209 privind : Numirea administratorului provizoriu, reprezentant al autoritatii publice tutelare in Consiliul de administratie al Regiei Autonome "Administratia Zonei Libere Galati"
 • HCL 208 privind : Constituirea comisiei de evaluare si analiza a propunerilor de proiecte/programe sportive initiate de catre organizatiile sportive, precum si a comisiei de solutionare a contestatiilor
 • HCL 207 privind : Aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2019 al societatii Transurb S.A. Galati
 • HCL 206 privind : Aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2019 al societatii Administratia Pietelor Agroalimentare S.A. Galati
 • HCL 205 privind : Aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2019 al societatii "Gospodarire Urbana" S.R.L. Galati
 • HCL 204 privind : Aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2019 al Regiei Autonome Administratia Zonei Libere Galati
 • URBANISM - ONLINE
  Exproprieri
  Strategia de dezvoltare
  Chestionare
  Informatia de mediu
  Harta zgomot ambiental
  Cultura si agrement
  Invatamant
  Centre financiare
  Unitati subordonate
  Legaturi utile
  Utile locale
  Calendar evenimente
  Mai 2019
  L M M J V S D
      1 2 3 4 5
  6 7 8 9 10 11 12
  13 14 15 16 17 18 19
  20 21 22 23 24 25 26
  27 28 29 30 31    
  << >>
  Legenda culori
  Sedinte de consiliu
  Evenimente diverse
  Starea vremii in Galati
  Click for Galati, Romania Forecast
  Programul operational REGIO


   
   
  Site actualizat in data de : 22.05.2019
  Numar total de vizitatori 6331161