Anunt public !!

Administrator

Stimați cetățeni ai Municipiului Galati,

 

 Faleza reprezintă pentru noi toti un loc privilegiat, cu simbolistică și funcțiuni multiple în viața Orașului. Proiectul pentru regenerarea și punerea în valoare a Falezei vine în întâmpinarea provocărilor și oportunităților perioadei actuale – în care orașele trebuie să fie nu doar funcționale, ci și durabile, verzi, inteligente și frumoase, proiectate pentru oamenii care trăiesc în ele în prezent și pentru generațiile viitoare.

 

Asa cum am promis, vrem sa ne consultam cu dumneavoastra in toate problemele Municipiului nostru, pentru a lua cele mai bune decizii, pentru a imbunatati calitatea vietii si locuirii, pentru a transforma Municipiul Galati intr-un un oras frumos si atractiv pentru cetateni, pentru turisti si investitori.

 

În această perioadă se desfășoară procedurile necesare conform legii pentru elaborarea „Planului Urbanistic Zonal Faleza Galati”. Faleza este inima orasului nostru, de aceea opiniile dumneavoastra fata de aspectele reglementate prin noul plan urbanistic, propunerile si sugestiile dumneavoastra sunt foarte importante pentru imbunatatirile pe care vrem sa le aducem acestei zone.

 

Va rugăm să va implicati cu totii in aceasta consultare raspunzand chestionarului socio-urbanistic realizat de proiectanti accesand urmatorul link: https://www.survio.com/survey/d/M7I6L3M4D9R8R0Z3O .

 

Va multumim!