Relații cu publicul

System Administrator

Centrul de Informatii pentru Cetateni (CIC) este un compartiment distinct in cadrul Primariei Municipiului Galati, baza a comunicarii in ambele sensuri intre cetateni si administratie, avand scopul de a realiza un serviciu pentru cetateni care sa ii sprijine cu profesionalism si promptitudine în rezolvarea problemelor.

  • CIC ofera informatii rapide despre activitatea Primariei Municipiului Galati si Consiliul Local, precum si alte informatii utile despre viata publica a comunitatii.
  • Permite cetateanului o participare directa la procesul de luare a deciziilor la nivelul administratiei locale, Centrul asigurand primirea sugestiilor si sesizarilor cetatenilor cu privire la planuri si proiecte noi pe care Primaria intentioneaza sa le dezvolte.
  • Primeste sugestiile si reclamatiile cetatenilor.
  • Primeste actele necesare pentru obtinerea avizelor, aprobarilor si documentatiilor din sfera de competenta a Primariei Galati si elibereaza raspunsuri referitoare la acestea in termenele prevazute de lege.

Va punem la dispozitie actele utile pe care le puteti obtine de la directiile si serviciile din primarie, precum si actele necesare obtinerii lor.