Anunț de mediu

Administrator

Municipiul Galați titular al proiectului „Modernizarea depoului de tramvaie nr.1, a bulevardului Siderurgiștilor tronson II și a străzii Ștefan cel Mare”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Galați, fără evaluarea impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Modernizarea depoului de tramvaie nr.1, a bulevardului Siderurgiștilor tronson II și a străzii Ștefan cel Mare”, propus a fi realizat în municipiul Galați, b-dul Siderurgiștilor, tronson II (Piața Energiei – viaduct), b-dul Coșbuc (tronson I și tronson Ștefan cel Mare - Alexandru Măcelaru), Alexandru Măcelaru (tronson II), b-dul 261, Ștefan cel Mare, nr.451, 259 lot 1, județul Galați.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă de internet http://apmgl.anpm.ro la Secțiunea: Reglementări – Acordul de mediu – Drafturi acte de reglementare – Proiect decizie etapa de încadrare 2023.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare pe email office@apmgl.anpm.ro și pe fax: 0236471009, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a A.P.M. Galati.