Anunt public !!

Administrator

  Municipiul Galati anunta intentia de a incheia un contr/portal/act/parteneriat de colaborare cu organizatiile care implementeaza obligatiile privind raspunderea extinsa a producatorului, in vederea acoperirii costurilor pentru colectarea si transportul, stocarea temporara, sortarea si valorificarea deseurilor de ambalaje gestionate prin Serviciul de Salubrizare.
  Organizatiile cu care se va incheia colaborarea trebuie sa respecte urmatoarele:
  • sa prezinte dovada dreptului de desfasurare a activitatii pe raza municipiului Galati: licenta de operare
  • sa implementeze obligatiile privind raspunderea extinsa a producatorului pentru toate tipurile de materiale de ambalaje
  • sa prezinte angajamentul cu privire la asumarea obligatiei de plata a cantitatilor de deseuri de ambalaje totale colectate si raportate in cursul intregului an, in favoarea organizatiei, chiar daca obiectivele au fost indeplinite
  • sa accepte acoperirea costurilor de gestionare a deseurilor de ambalaje din de eurile municipale, la tarifele aprobate de Consiliul Local Galati, de 1.099,77 lei/tona inclusiv tva.
  Va rugam ca pana la data de 13.01.2021 ora 14:00 sa ne trimiteti in scris intentia dumneavostra de colaborare pe adresa de email: Sesizari sau pe adresa Primariei municipiului Galati, str. Domneasca nr. 54, cod 800008.
  Mentionam ca ne rezervam dreptul ca raspunsurile primite dupa data de 13.01.2021 ora 14:30 sa nu fie luate in considerare.