Anunt public !!

Administrator

  UNIUNEA PRODUCATORILOR DE FONOGRAME DIN ROMANIA (UPFR) cu sediul in Bucuresti, Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 6E, Pipera Business To wer, etaj 11, Sector 2, organism de gestiune colectiva desemnat de Oficiul Roman al Drepturilor de Autor drept colector al remuneratiilor cuvenite producatorilor de fonograme, va supunem atentiei urmatoarele aspecte:
  Avand in vedere ca utilizatorii de muzica ambientala in spatii accesibile publicului semnaleaza in mod frecvent inspectorilor UPFR ca nu cunosc obligatia legala pe care o au de a detine Autorizatia-Licenta emisa de UPFR pentru comunicarea publica a fonogramelor si pentru buna informare a agentilor economici existenti pe teritoriul dumneavoastra administrativ, va solicitam colaborarea in vederea informarii agentilor economici care functioneaza pe teritoriul arondat primariei, informare prin care sa le aduceti la cunostinta obligativitatea legala de obtinere a Autorizatiei-Licenta pentru comunicarea publica a muzicii (fonogramelor) emisa de UPFR, atat prin intermediul site-ului primariei, cat si prin afise expuse in primarie.
  Agentul economic care comunica public muzica, indiferent de sursa pe care o utilizeaza, in spatiul pe care il detine si in care are acces publicul, are obligatia legala de a solicita si de a obtine Autorizatia-Licenta in baza Legii Nr. 8/1996 republicata in Monitorul Oficial Nr. 489/14.06.2018 si in conformitate cu Decizia ORDA Nr. 120/2016 si Decizia ORDA Nr. 10/2016.
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Informare agenti economici.