Implementare sistem de taxare AFC

System Administrator

 

Descriere proiect

  Intensificarea traficului rutier determina dezvoltarea unor sisteme de control care sa asigure utilizarea eficienta a spatiului limitat, afectat circulatiei, in conditii de siguranta crescuta si de reducere a poluarii.
  Mediul urban in care populatia locuieste, activeaza, se instruieste, isi intretine, dezvolta sau reface capacitatea de actiune, este limitat la dimensiunile spatiului care trebuie distribuit echitabil intre toate formele de existenta mentionate, rezervandu-se, totodata, si o cota necesara satisfacerii cerintelor de comunicare si deplasare intre diferitele arii care se constituie in spatiul rutier urban.
  Cresterea spectaculoasa a traficului rutier care insoteste dezvoltarea activitatilor urbane nu poate fi satisfacuta de o crestere corespunzatoare a spatiului rutier. Pentru aceasta, in toate mediile economice dezvoltate se incearca solutii de descongestionare, orientate pe doua directii:
  • ameliorarea amenajarii spatiului rutier pentru cresterea gradului de utilizare
  • imbunatatirea indicilor de utilizare a spatiului concomitent cu imbunatatirea parametrilor de desfasurare a traficului.
  Prin intermediul imprumutului contractat prin Banca de Reconstructie si Dezvoltare de catre Primaria Galati se doreste introducerea pe teritoriul municipiului Galati a unei platforme comune intre monitorizarea mijloacelor de transport public, servicii de informare in timp real a calatorilor, cat si a unui sistem de ticketing modern, in vederea cresterii calitatii serviciilor oferite.

DIVERSE

ASISTENTA IN LEGATURA CU ACHIZITIA UNUI SISTEM DE COLECTARE AUTOMATA A TAXEI (AFC)
  Valoare contractata: 199. 910 euro fara TVA.
  Contractul se afla in derulare incepand din data de 10.08.2015 pana la data de 30.08.2017.