Informare - trafic str. Siderurgistilor !!

Administrator

 Primaria municipiului Galati informeaza ca, in perioada urmatoare, autovehiculele cu masa maxim autorizata mai mica de 3,5 t pot circula pe Bulevardul Siderurgistilor, pe tronsonul cuprins intre intersectia cu str. Brailei si Piata Energiei, cu urmatoarele precizari:
  • pe segmentul cuprins intre str. Brailei si str. Anghel Saligny circulatia autovehiculelor se va desfasura in ambele directii de mers ale bulevardului Siderurgistilor, directiile de mers fiind separate de scuarul de pe mijlocul arterei, respectiv calea de rulare a tramvaiului;
  • pe segmentul cuprins intre str. Anghel Saligny si Piata Energiei circulatia se va desfasura doar pe partea dreapta a directiei de mers catre Piata Energiei, in ambele directii.
  Reprezentantii Politiei Locale Galati vor desfasura actiuni de verificare a modului in care sunt respectate prevederile privind oprirea/stationarea/parcarea autovehiculelor pe tronsonul de strada redat circulatiei, cu predilectie in zona intersectiilor si pe tronsonul cuprins intre str. Anghel Saligny si Piata Energiei.
  Precizam ca mijloacele de transport in comun vor circula in continuare pe traseele deviate.
  Totodata, atragem atentia ca mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutiera in general, se pedepseste conform prevederilor legislatiei in vigoare.
  Pentru desfasurarea fluenta a traficului rutier rugam conducatorii auto sa respecte semnalizarea rutiera instituita.