Anunt public !!

Administrator

  Datorita conditiilor meteo nefavorabile care se anunta in perioada urmatoare, Primaria Municipiului Galati doreste sa va aduca la cunostinta ca realizarea etapei II din Planul de Actiune DDD (deratizare, dezinsectie, dezinfectie) pentru anul 2020 aerian (cu ajutorul unui elicopter), se va amana pentru perioada 11.05.2020 - 15.05.2020 cu mentiunea ca vom anunta data exacta a inceperii, cu 24 ore inainte.
  Substantele ce vor fi folosite sunt: Vectobac WG - larvicid biologic destinat combaterii larvelor de tantari si Solfac Trio EC 200 - insecticid piretroid concentrat impotriva insectelor zburatoare si taratoare (inclusiv capuse).
  Apicultorii si sericicultorii de pe raza Municipiului Galati sunt rugati sa-si ia toate masurile de protectie necesare pentru familiile de albine si viermi de matase in scopul evitarii contactului cu substantele insecticide distribuite in toate zonele verzi ale domeniului public.
  Programul poate suferi modificari sau poate fi decalat in cazul in care conditiile meteo nu permit desfasurarea in bune conditii a actiunii.