Proiecte IFI

System Administrator

Reabilitare strazi

Data:

In baza Contractului de credit dintre Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) nr. 46279 din 27.10.2014 si Primaria Galati se vor finanta investitii cheie in sectorul urban de transport si infrastructura aferenta, inclusiv reabilitarea strazilor, optimizarea transportului public printr-un management eficient al traficului, precum si introducerea unui sistem de taxare automata ("AFC").

Achizitie troleibuze

Data:

Parcul auto al societatii TRANSURB este unul invechit, ceea ce face ca un numar mare de autobuze sa necesite reparatii zilnice sau chiar capitale. Conform estimarilor societatii, pentru buna desfasurare a activitatii de transport in comun din municipiu ar mai fi necesare circa 40 de autobuze si 20 de troleibuze noi, cu podea joasa, in conditiile in care multe dintre cele existente in prezent vor trebui casate in curand.

Implementare sistem de taxare AFC

Data:

Intensificarea traficului rutier determina dezvoltarea unor sisteme de control care sa asigure utilizarea eficienta a spatiului limitat, afectat circulatiei, in conditii de siguranta crescuta si de reducere a poluarii.

Planul de mobilitate urbana

Data:

In baza Acordului de finantare cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) nr. 46279 din 27.10.2014 si a contractului de consultanta nr. C30468/EBSF-2014-11-227 din 15.01.2015, incheiat intre Municipiul Galati si compania Eptisa Romania SRL, va fi realizat Planul de Mobilitate Urbana Durabila pentru Municipiul Galati.

Berd - ESCO

Data:

Municipiul Galati a lansat, in premiera pentru Romania, procedura de achizitie publica in vederea contractarii de servicii de eficienta energetica in cladiri publice.