Anunturi de mediu

Administrator

Anunt mediu !!

Data:

Municipiul Galati,titular al proiectului "Colector Canalizare str. Enachita Vacarescu", anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M.Galati fara evaluarea impactului asupra mediului si fara evaluarea impactului asupra corpurilor de apa , in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul "Colector Canalizare str. Enachita Vacarescu", propus a fi amplasat in Galati str. Enachita Vacarescu Judetul Galati.
Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate de pagina de internet a APM Galati la urmatoarea adresa de internet http://apmgl.anpm.ro la sectiunea: Reglementari – Acordul de mediu – Drafturi acte de reglementare – Proiect decizie etapa de incadrare 2021.
Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet al A.P.M.Galati pe adresa de email: office@apmgl.anpm.ro sau prin fax 0236-471-009.

Anunt public !!

Data:

MUNICIPIUL GALATI, titular al proiectului “Reabilitare strada Armata Poporului, zona aferenta parcarii bloc R5”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de încadrare fara evaluarea impactulului asupra mediului de catre A.P.M. Galati, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “ Reabilitare strada Armata Poporului ,zona aferenta parcarii bloc R5 ” , propus a fi amplasat in Galati, str. Ovidiu,Armata Poporului,Rosiori,Marasesti,Giusepe Garibaldi,judetul Galati .
Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate pe pagina de internet a APM Galati la urmatoarea adresa de internet http://apmgl.anpm.ro la sectiunea: Reglementari → Acordul de mediu → Drafturi acte de reglementare - Proiect decizie etapa de incadrare 2021.
Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare în termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet al A.P.M. Galati pe adresa de email : office@apmgl.anpm.ro sau prin fax la nr. 0236-471-009.

Anunt de mediu !!

Data:

  Municipiul Galati anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Reamenajare locuri de joaca cartier Micro 16, bl. Nufar 5,6,7", propus a fi amplasat in Galati, cartier Micro 16, aferent bl. Nufar 5,6,7, judetul Galati.
  Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului APM Galati, in sectiunea Reglementari - Acordul de mediu - Documentatii procedura EIA si EA - Memorii de prezentare 2020 si la sediul Primăriei municipiului Galati, str Domneasca nr. 54.
  Observatiile publicului se primesc pe adresa de email office@apmgl.anpm.ro.

Anunt de mediu !!

Data:

  Municipiul Galati anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Modernizare Viaduct Sidex", propus a fi amplasat in Galati, str. Siderurgistilor, judetul Galati.
  Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la adresa de internet A.P.M. Galati. Observatiile publicului se primesc zilnic la adresa de email: office@apmgl.anpm.ro sau la numarul de fax: 0236-471-009.

Anunt mediu !!

Data:

MUNICIPIUL GALATI, titular al proiectului "Reabilitare strada Ioan Nenitescu", anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de încadrare fara evaluarea impactulului asupra mediului de catre A.P.M. Galati.

Anunt mediu !!

Data:

MUNICIPIUL GALATI anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Reabilitare strada Armata Poporului, zona aferenta parcarii bloc R5"

Anunt mediu !!

Data:

  Municipiul Galati,titular al proiectului "Regenerare urbana zona Uzina de apa (desiintare imobile)", anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M. Galati fara evaluarea impactulului asupra mediului in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul "Regenerare urbana zona Uzina de apa (desiintare imobile)", propus a fi amplasat in Galati, str Stadionului nr. 2, judetul Galati.
  Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate pe pagina de internet a A.P.M. Galati la sectiunea: Reglementari - Acordul de mediu - Proiect decizie etapa de incadrare.
  Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet al A.P.M. Galati pe adresa de email: office@apmgl.anpm.ro.